Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

torstai 24. marraskuuta 2016

Miesten aakkoset [ D ]

...ja seuraavaksi tuleekin sitten miesten Dee. Let's see who of them have my love and respect! Teen näitä suht samaan tahtiin Naisten aakkosten kanssa, josta koko idea onkin. Koko aakkostelun toi alunperin Suomeen Tarukirjan Margit, josta olenkin hänelle kiitollinen! ...itse sitten tahdoin alkaa aakkostelemaan myös miehiä, ja nyt mennään Deessä!
Ilmaisten kuvien D, sivulta pinterest.com
Miesten aakkosissa, etsitään miehiä, joiden etu- tai sukunimi alkaa tietyllä kirjaimella - ja nyt se kirjain on D. Ja kysymyksiä on kolme:

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?
2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka mies joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?
3. Kaksi vaihtoehtoista kysymystä (tai molemmat...): a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustu paremmin? b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Tässä myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät.

Vastaukseni:

1. Dean Koonz, nuoresta asti ollut yksi lempi kauhukirjailijoistani, parempi kuin Stephen King mielestäni. Tosin nykyään pidän Kingistäkin ihan - tai ainakin melkein - yhtä paljon.
2. Johnny Depp, tämähän nyt oli ihan itsestäänselvyys! Mad Hatter, aaaah! Ja nyt kun mietin niin minulla on takana Johnny Depp-faniutta, jo yli viisitoista vuotta! Wow! ...tai huh.
3a) Salvador Dalí, siis todellakin yksi aikamme aatelistoa olleista, surrealistisista taiteilijoista. Kaikki respesctit Salvador Dalille!
b) David Duchovny, kaikki muistavat Fox Mulderin X-filesista. Mutta, voi luoja, että itse rakastuin David Duchovnyyn kunnolla ja täysin sydämin vasta Californication-sarjan kautta. Siinä hän oli siis aivan mielettömän upea ja mahtava - tosin rappiolla oleva - kirjailija. Anyway, Californication oli aivan pirun kova sarja! Se sai nauramaan, itkemään, toivomaan, uskomaan... kunnes taas "PUM!" ...mutta silti elämä jatkuu, ja taas tulee uusia mahdollisuuksia... Siitä hän jatkoikin sitten Aquariukseen, joka kertoo mm. 60-70-luvun taitteesta, Losin mellakoista, korruptioituneista kytistä ja Mustista Panttereista, sekä Charlie Mansonista... Äh, lue koko juttu mitä aiemmin kirjoitin *Aquariuksesta* Sillä kyseessä on ihan hyvä sarja, ja taustalla niin älyttömän mielenkiintoinen aikakausi. Jolloin hipit oli vielä rautaa!

Chekkaa myös keitä muita olen aakkostellut:

Naisten aakkoset: ( A ) ( B ) ( C ) ( D )

Miesten aakkoset: [ A ] [ B ] [ C ] [ D ]

Seuraavaksi sitten Eehen, sieltä onkin jo muutama mielessä, mutta mietitäänpäs, että keitä muita sieltä löytyisi... 


Chekkaa myös:

-peace & love, and respect to you all-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!