Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

lauantai 19. marraskuuta 2016

Naisten aakkoset ( B )

Tarukirjan Margit toi Suomeen tällaisen sarjan, kuin Naisten aakkoset. Tarkoituksena on siis edetä kirjain kerrallaan. Itse vasta aloitin tämän, joten B:ssä mennään. Let's check, how hard this one is?
Ilmaisten kuvien sivulta, B-ear. Thanks pinterest.com
Naisten aakkosissa, etsitään naisia, joiden etu- tai sukunimi alkaa tietyllä kirjaimella - nyt vuorossa olisi sitten B. Ja kysymyksiä on kolme.

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?
2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka nainen joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?
3. Kaksi vaihtoehtoista kysymystä (tai molemmat...): a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustu paremmin? b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Tässä myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät.

Vastaukset:

1. Jessica Bird, rakastan Mustan tikarin veljeskunta-sarjaa, ja aina intopinkeenä odotan uusinta osaa. Tosin hänhän kirjoittaa niitä nimellä J.R Ward, anyway sama mimmi kyseessä!
2. Helena Bonham Carter, ihan ykkönen naisnäyttelijöistä! Siis niiin huippu aina sellaisissa skitson muijan rooleissa, ja aivan mahtava-upea-ihana Bellartixina Pottereissa. She's the best!
3a) Björk, pitäisi oikeasti tutustua hänen tuotantoonsa paremmin... Äiskä on kertonut, että lapsena tykkäsin jostain Björkin biisistä mikä tuli aina välillä telkkarista. Mutta olen ollut niin pieni vielä silloin, etten itse muista muuta kuin, että siinä videossa oli kait joku karhu. Pitääpä yrittää etsiä se ja chekata, että millainen musiikkimaku mulla on nappulana ollut.   
3b) Enid Blyton, Viisikot oli kymmenen vuotiaana tosi kova juttu! Ja suosittelisin niitä kyllä nykypäivänkin ala-asteikäisille, sen verta hyviä ne olivat, ja niissä on hyvä henki!

Tämä on hauskaa, mutta myös hieman haastavaa, eli juuri passelia aivojumppaa nippelitietonarkkarille. Tämä B-kirjain oli nyt hieman helpompi, mutta saas nähdä, mitä ( C ) tuo tullessaan. 

Chekkaa myös keitä muita olen aakkostellut:

Naisten aakkoset: ( A ) ( B ) ( C ) ( D )


Miesten aakkoset: [ A ] [ B ] [ C ] [ D ]

- peace & love, and respect to you all -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!