Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

perjantai 18. marraskuuta 2016

Naisten aakkoset ( A )

Tarukirjan Margit aloitti Suomessa tällaisen, eräästä ruotsalaisesta blogista kotoisin olevan sarjan, kuin Naisten aakkoset. Tarkoituksena on omaan tahtiin vastata kolmeen kysymykseen aina kirjain kerrallaan. Itse vasta aloitan tämän, joten A-kirjaimessa mennään.
Ilmaisten kuvien A, sivulta pinterest.com
Naisten aakkosissa, etsitään naisia, joiden etu- tai sukunimi alkaa tietyllä kirjaimella - ja A:sta siis aloiteaan. Kysymyksiä on kolme:

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?
2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka nainen joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?
3. Kaksi vaihtoehtoista kysymystä (tai molemmat...): a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustu paremmin? b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Tässä myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät.

Vastaukseni:

1. Astrid Lindrgen, vaikeampaa kuin uskoin... Mutta sitten muistin Peppi Pitkätossun!
2. Anna Paquin, no olihan True Blood kuitenkin aika kova sarja! Ja Anna hyvä Sookien roolissa... No oikeesti tähän oli ihan pirun vaikea keksiä, koska halusin säästää Audreyn 3b:hen. Ja lopullta jouduin valitsemaan Alanis Morriseten ja Annan väliltä.
3a) Margaret Atwood, en ole vielä ehtinyt tutustua hänen tuotantoonsa, ja alkaisi olla jo korkea aika. Lisäksi hän löytyy TBR 100plussastani.
3b) Audrey Tautou, oi niiiin ihana Amélie! Audrey ansaitsee kaiken kunnioitukseni - ja muidenkin - huomion.

Jatkan näitä, varmaan noin muutaman kirjaimen kuussa tahtia. Seuraavaksi onkin sitten vuorossa ( B )-kirjain, pitääpä alkaa miettimään. Wupalupadubdud!

Chekkaa myös keitä muita olen aakkostellut:

Naisten aakkoset: ( A ) ( B ) ( C ) ( D )

Miesten aakkoset: [ A ] [ B ] [ C ] [ D ]

-peace & love, and respect to you all-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!