Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Upeita kirjahyllyjä maailmalta!

Olen jo kauan miettinyt, että miten muuten voisin panna esille lempikirjani, kuin vain perinteisessä kirjahyllyssä. Tässä muutama esimerkki maailmalta, kuinka saada kirjahyllyt näyttämään upeilta taideteoksilta! 
Kuvat surffasin: pixabay.comidts ja pinterest.comista

'
Tässä spiraalin muotoisessa kirjahyllyssä paistaa aurinko! 
Erilaiset puut sisustuksessa ovat aina näyttäviä!
"Koko maailma." ja kartta! ...vaikka nyt löytyikin vain Amerikan kartta, mutta kuitenkin, ideana tämä kirjahylly on aivan loistava. Katsokaa, se on jaettu osavaltioihinkin, upeaa ajattelua!
Musiikki! Tuskin tarvitsee edes enempää sanoa.
Kuvatkoon tämä jatkuvuutta!

Jos joillain on kotona, jokin erikoinen kirjahylly, niin laita ihmeessä minulle kuvia! Sekä, jos jollain on ehdotuksia siihen, mitä kaikkea kirjoilla voisi tehdä, niin esillepanona, kuin käsityönäkin, niin ehdotuksia tulemaan vain! Sillä tulevaisuudessa aion miettiä, että mitä tehdä niilä harvoilla "turhilla" tai "huonoilla" kirjoilla. joita jokaiselta paljon lukevalta löytyy hyllystä auttamatta aina pari tai muutama kappale... Vaikka sitä voi ollakin vaikea myöntää! Yhdestä kirjasta tein aikoinaan rasian ja siitä tuli hieno, vinkkinä, että isoista ja vanhoista kirjoista saa näyttäviä rasioita, joista kerron joskus enemmän! Mutta mitä kaikkea muuta niistä voi tehdä, siitä minä aion ottaa selvää tulevaisuudessa! Tähän vinkkinä, että kansalaisopistoissa on joka vuosi mielenkiintoisia kursseja, joista kannattaa ottaa selvää. Lisäksi työttömät voivat saada työvoimatoimista nk. etuseteleitä, joilla maksaa muutama kansalaisopiston kurssi! 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!