Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

perjantai 16. joulukuuta 2016

Miesten aakkoset [ E ]

Miesten aakkosissa on sama idea kuin Naisten aakkosissa, jonka toi Suomeen Tarukirjan Margit. Itse tykkäsin tästä sen verran, että tahdoin alkaa aakkostelemaan myös miehiä, ja nyt on vuorossa Ee-kirjain.
Ilmainen E-kirjain, sivuilta pinterest.fi
Miesten aakkosissa, etsitään miehiä, joiden etu- tai sukunimi alkaa tietyllä kirjaimella - ja nyt se kirjain on E. Ja kysymyksiä on kolme (tai ehkä neljä):

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?
2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka mies joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?
3. Kaksi vaihtoehtoista kysymystä (tai molemmat...): a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustu paremmin? b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Tässä myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät.

1. Ed Greenwood, Aion lukea hänen Elminster nimisen fantasiasarjansa, jonka ensimmäisen osan Velhon synty olen jo lukenut ja siitä pidin, siksipä loputkin pääsivät lukulistalleni.
2. Tom Ellis, joka on aivan mahtava Luciferin roolissa saman nimisessä sarjassa Foxilta, eli Lucifer, joka on IMDb:ssäkin saanut hulppeat 8,3/10, joka on kyseisillä sivuilla todella hyvin. Jos nyt lyhyesti kertoisin sarjasta, niin sanoisin, että se on niin kuin lievästi yliluonnollinen CSI, jossa selviää, että paholainenkin on symppis. On aina hauska katsoa kyseistä sarjaa, jota suosittelen toki muillekin, joten aloitapas vaikka chekkaamalla sen traileri tästä! What do you desire most in the world?
3a) Bret Easton Ellis, American psyko on vieläkin lukematta.
3b) Elijah Wood, on se edelleen söpö hobitti!

...hmm, miksiköhän näistä mun miehistä on ainakin yhden oltava aina joku hyvännäköinen mies, jota yritän tyrkyttää muillekin..?? Heh.

Chekkaa myös keitä muita olen aakkostellut:

Naisten aakkoset: ( A ) ( B ) ( C ) ( D )

Miesten aakkoset: [ A ] [ B ] [ C ] [ D ]

-peace & love, and respect to you all-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!