Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

maanantai 12. joulukuuta 2016

Ihana tulla kotiin! ...Validiasta.

Olin kaksi viikkoa Helsingissä, Validiassa, fysiatrisessa kuntoutuksessa, ja nyt olen taas palannut takaisin maisemiin! ...aaah, että olikin kiva tulla kotiin! Vaikka, kyllähän kuntouksessakin oli kivaa tai ennemminkin rankkaa, mutta hemmetin palkitsevaa! ja pirun maukkaat ruuat! ...Toiset tuntevat Validian ehkä Synapsiana ja jotkut taas saattavat muistaa sen jopa Käpylän kuntoutuskeskuksena, mutta anyway sama mesta on kyseessä! 
Graffitin on tehnyt eräs kiitollinen kuntoutuja, joka pitää mielenkiintoista blogia nimeltä Hendenvaara. Tästä pääset lukemaan hänen tarinansa, joka johti kyseisen graffitin syntyyn...

Itsellänihän on siis osittainen selkäydinvamma, jonka takia rullaankin pääosin ulkona pyörätuolin kanssa, kun taas sisällä kävelen seiniä pitkin. Thank God! Anyway, neljä vuotta tulee täyteen tämän kuun 16 pv. ja voin sanoa, että kohtalolla on kyllä huumorintajua, sillä samana päivänä on myös isäni syntymäpäivät. Lisäksi pystyin aikanaan taiteilijasieluna toteamaan, sillä tämän kuun lopussa vietän myös omia synttäreitäni, että: täytin 27, ei lähtenyt henki, lähti jalat... Peace! No mutta nyt olen taas kotona, ja uusin, sekä todella hyvin ohjein palaan arkeen. Kiitokset kuuluukin koko Validian porukalle, niin henkilökunnalle kuin toisille kuntoutujillekin! Mm. vammasenpyöritystä en unohda koskaan! Se oli nk. "terapiakopissa" (tupakkakoppi) keksimämme totuus vai tehtävä leikki, jossa pyöritetään yhtä pyörätuolissa ja mihin se sitten pysähtyykään niin... You know! Itse silloin nimesinkin leikin sitten vammasenpyöritykseksi. Rankkaa ja raakaa, mutta niinhän se elämä välillä on... varsinkin, kun on vammautunut.

No, mutta pirteämpiin aiheisiin... Sillä nythän on aika aloittaa myös kunnon lukuputki, nimittäin kirjoja on odottamassa aika reippaasti, ainakin muutama kymmen! Aaaah, I <love3 books! Sieltä löytyy mm. aivan pirun mielenkiintoinen, jota sanat eivät tässä riitä edes kuvaamaan, eli Madventuresin Maailmanselitys, seikkailijan käsikirja kaikkeen (Tämä tulee olemaan todellista nannaa aivoille!), uusin Harry Potter, HP ja kirottu lapsi (HP-fanina aivan tärisen innosta!), hauska Grumpy Cat Yrmeä elämänopas (olen aina tykkännyt Grumpysta), kiinnostava Kazuo Ishiguro Haudattu jättiläinen (joka löytyy mm. TBRsadastanikin), ja jopa Remun elämänkerta (Remusta tulee aina mieleen isäni sanonta kerran tuopposen ääressä pienessä sievässä, eli: Hurriganes on Suomen ainoa oikea rockbändi! ...itse en välttämättä väitettä allekirjoita, mutta siitä onkin sitten hyvä lähteä liikkeelle), unohtamattakaan lukuisia dekkareita, joista siirtyä lukemaan vaikkapa ritariajan romantiikkaa Kristiina Vuorelta tai toisenlaista dekkaria, nimittäin Sokalin Ankardo sarjakuvaa... Kyllä näillä nyt hetken pärjää! ...vai pärjääkö?

Chekkaa myös seuraavat:

BFF-lukuhaaste 20.11.16-14.2.2017 
# Naisten aakkoset ( A )
# Miesten aakkoset [ A ]

-peace & love, and respect to you all-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!