Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Grumpy Cat: Yrmeä kirja [aktivoiva opas sinulle, joka haluat näyttää närkästyneeltä]

Mä olen aina tykännyt Grumpy Catista. Siinä on mun mielestä kissa, jolla on asenne kohdallaan. Lisäksi se on mielestäni hyvännäköinen.
Sen pituinen se.
Kuvat bongailin netistä Grumbyn sivuilta... Kirjasta löytyy toki samat suomeksi.
No okei, kyllä Grumpy ansaitsee vielä muutaman lauseen. Mutta ansaitsetteko te? ...Oho, kirjan opithan alkavat näköjään välittömästi vaikuttaa! Eli toimii, check! Tällaiselle toisinaan hieman ylipirteällekin ihmiselle, niin kuin minä, tällainen kirja voisi toisinaan tehdä ihan hyvääkin, ja mukana on vielä harjoitteitakin. Jes! I'm becoming grumpy! 

Tämä on tällainen kepeä ja hauska elämäntaito-opas, joka pitää osata ottaa juuri sopivan yrmeästi... tai sitten huumorilla. Kevyt kirjanen, jossa on mukana kaikki parhaat Grumpy Cat-kuvat, hieman Grumpyn elämänkaarta ja muuta pikku nippelitietoa hänestä. Lisäksi kirjasta löytyy pieniä hauskoja tehtäviä ja pelejä, sekä sitten vielä ihan arkipäivän ohjeistusta mm. siihen, että kuinka muodostetaan oikeaoppinen yrmeä ilme tai vastataan ärsyttäviin kysymyksiin eri kielillä. Niin kuin Grumpy sanookin yrmeässä johdannossaan: Todellinen yrmeys tulee nimittäin sisältä - se täytyy tuntea luissa ja ytimissä. Vaikka et olisikaan syntynyt yrmeänä kuten minä, voit kehittää yrmeän asenteen. Tämä kirja auttaa siinä.  

Joten varsinkin, kun lukee tätä näin joulun alla, tulee pakostikin hieman pirulliselle mielelle ja sanonkin, että jos on pokkaa, niin tämä kannattaa antaa lahjaksi appiukolle! ...jos ei, niin sitten iskälle. Joissain tapauksissa anoppi tai äitikin voidaan hyväksyä.

INFO-ISKU! Majesteettisen näköinen Grumpy Cat on syntynyt huhtikuussa vuonna 2012 ja sillä on veli nimeltä Pokey. Kotoisin Grumpy on Arizonasta ja se on ollut kuuluisa nettikissa jo lähemmäs neljä vuotta ja varmasti maailman rikkain kissa. Sillä jo muutama vuosi sitten Grumpy oli tahkonut rahaa reippaasti yli 50 miljoonaa, joten voin vain kuvitella, että kuinka rikas kissa on nykypäivänä. Huh! Grumpyn ilmeestä varmaan johtu se, että olin tähän asti harhaanjohdettu, sillä oikeastihan Grumpy onkin tyttökissa, jonka alunperäinen nimi on Tardar Souce. Lisäksi Wikipedia tietää kertoa, että kissan yrmeä ilme ja lyhyet jalat johtuvat geenimutaatiosta, josta yleisesti kärsivät Munchkin-kissat. Rotu on Suomessa harvinainen, sillä Suomen Kissaliitto Ry ei ole hyväksynyt sitä, eikä se siten voi osallistua sen alaisin näyttelyihin. 

Arvosanaa tällaiselle kirjalle on todella vaikea antaa, mutta pakkohan sitä nyt jotain olisi aina sanoa... Joten annetaan tälle 3-/5. Koska olen aina tykkännyt Grumpysta, niin tuntuisikin nyt petokselta vallan lytätä se, mutta silti on kyllä pakko todeta, että kirja on melko... turha. Mutta jos löytäisin tämän alennuksesta, saattaisin ihan idean takia ostaakin sen lahjaksi jollekin yllämainitsemistani henkilöistä, sillä se olisi hauskaa! I'm the little devil!

Grumpy Cat: Yrmeä kirja, aktivoiva opas sinulle, joka haluat näyttää närkästyneeltä (2013)
Alkuperäisteos: Grumpy Cat - A Grumpy Book by Grumpy Cat (2013)
Kustantamo: Karisto Oy
Noin 84 sivua.
Arvostelukappale

Chekkaa myös seuraavat:

BFF-lukuhaaste 20.11.16-14.2.2017
Viikon 36 vitsi [sikaläppä]
Viikon 45 lainaus [prostituutio sodan aikaan]

-peace & love, and (un)respect to you all-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!