Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

perjantai 16. joulukuuta 2016

Kuinka rullaa BFF-lukuhaaste 20.11-14.2.2017

Kunnianosoitukseksi ystävyydelle, aloitin BFF-lukuhaasteen. Haaste alkoi 20.11, ja kestää aina ystävänpäivään - 14.2.2017 - asti, johon asti on myös aikaa osallstua! Homma on sujunut näin...

Kaikki alkoi tästä, kun mietin, että... Ystävyys on suuri siunaus ja onni, mutta se ei ole itsestäänselvyys, eikä aina helppoa. Onneksi todellinen ystävyys kestää läpi pahimpienkin mysrkyjen. Joten rakkaudesta, kunniotuksesta, sekä kiitokseksi tosi ystävilleni haluan pitää tämän lukuhaasteen.

Yöpöydän kirjat-blogin Niina T. oli tehnyt tällaisen hienon ja juuri tähän lukuhaasteeseen sopivan kuvan. Niina onkin jo vanha konkari kirjabloggaamisen saralla, joten hänestä on hyvä ottaa mallia. Respect!

BFF-lukuhaastetta on siis takana pian ensimmäinen kuukausi ja melkein kaksi kuukautta on vielä sopivasti aikaa jäljellä lukea! Tämän kuukauden aikana olen itsekin ehtinyt lukea jo useita tähän haasteeseen sopivia kirjoja, sillä ystävyyshän on monien tarinoiden keskiössä, jopa paljon useimpien kuin olin aluksi ajatellutkaan... Mutta nyt olen vain positiivisesti yllättynyt! Sillä olen lukenut, jopa pari tähän sopivaa dystopiaa (M.R.Carey: Maailman lahjakkain tyttö & Johanna Sinisalo: Auringon ydin), joista toinen oli elämäni ensimmäinen kotimainen dystopia, sitten luin tietysti uusimman Harry Potterin - josta nyt yritän kovasti miettiä, että mitä siitä sanoisin, aaargh! - ja "vahingossa" jopa ensimmäiset Twilightit - jotka vieläkin hieman hävettävät myöntää, vaikka kirjoista pidinkin, mutta se ensimmäinen leffa oli edelleenkin niin höntti, peace! - niiden lisäksi olen ehtinyt lukea vielä muutaman muunkin tähän haasteeseen sopivan kirjan, joista nyt yritän kirjoitella, sekä katsoa muutaman jo valmiiksikin... Olen nimennyt kaikki, joista olen jo ehtinyt kirjoittaa; Ystävyys-tunnisteen alle, sieltä ne löytyvät helposti. Lisäksi olen päättänyt yrittää etsiä kolme jotain mahdollisimman kovaa kirjaa, jotka arpoa osallistujien ja lukijoiden kesken sitten, kun aika on kypsä, sillä olen hieman pirullisen jouluisella mielellä... heh!

Mutta olisi myös kiva kuulla miten muilla on tämä lukuhaaste sujunut, joten sana on vapaa! Mitä olette lukeneet, mitä olitte mieltä? Kertokaa nyt ihmeessä muillekin! 

Käy chekkaamassa haaste ja arvonta, ja osallistumassa TÄSTÄ!

Kiva, jos osallistuit! Muistetaan ystäviämme, pidetään hauskaa ja nautitaan haasteesta! Voit seurata lukuhaasteen edistymistä blogistani! 

BFF-lukuhaasteessa ovat mukana ainakin: Kirjasähkökäyrän Mai Laakso, Yöpöydän kirjat-blogin NiinaT, Lukutoukan kulttuuriblogin Krista, Tuhansia sivuja-blogin Marja-Liisa, Evarian kirjahylly-blogin Evaria, Suvi Vikholm, Jokken kirjanurkka-blogin Jokke, Karvakasan alta löytyi kirja-blogin Tiia&Tommi, Tuhansia sivuja-blogin Marja-Liisa, Kirjakaapin kummitus-blogin Jonna R, Ulla Salo, Heidi Ropponen, 

KiraNiia @ Arca Fabulorum - Tarina-arkku

-peace & love, and respect to you all-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!