Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

lauantai 6. lokakuuta 2018

Turun Kirjamessut 5.-7.2018, mikä ihana, ihana paikka. Taivas!


Taas tapahtuu kaikille kirjanarkkareille pakollista häppeninkiä, sillä tänä viikonloppuna on Turun kirjamessut, jotka jätjestetään tietenkin Turun Messukeskuksessa! ...ja siihen bonarina päälle samaan aikaan, samassa paikassa pidettävät Turun Ruoka- ja Viinimessut.  Joten voin sanoa, että nämä ovat kyllä koko perheen (tai suvun) messut ja jos et vielä ole päässyt paikan päälle, niin huomenna ehtii vielä vallan mainiosti!

Itsekin olen päässyt vasta vain pintaa raapaisemaan, sillä pääsin perille vasta tänään, mutta onneksi huomenna ehtii vielä messuilemaan. Tällainen kirja-addikti kuin minä ei meinaan ihan hetkessä kierräkään messualuetta, sillä tänä vuonna täällä on satoja näytteilleasettajia, yli 400 ohjelmanumeroa ja tollaset 650 esiintyjää, joten jokaiselle on varmasti jotain! On nimittäin uusia kirjoja ja käytettyjä kirjoja, ja ihan 100 prosenttisen varmasti kirjoja joka elämän alueelta, joten nämä messut eivät todellakaan jätä ketään kylmäksi! Tämän vuoden maateemana on Viro, joten senkin puolesta löytyy varmasti kaikkea mielenkiintoista.

Huomenna ohjelmaa piisaa vielä aamu kymmenestä aina viiteen asti, joten vielä ehtii hyvin pörrätä! Kannattaa ihmeessä chekkaa [<-TÄSTÄ!] myös huomisen esiintyjät, sekä muut ohjelmanumerot, sillä siellä on kovia aiheita ja mahtavia esiintyjiä!

Mutta, jos et nyt jostain syystä pääse paikalle, niin kirjamessut rokkaa Helsingin Messukeskuksessa kuun lopussa, 25.-28.10.2018. Joten sinne sitten seuraavaksi!

Pitäkää hauskaa! ...ja lukekaa, lukekaa, lukekaa!

- peace & love, and respect to you all -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!