Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

maanantai 21. marraskuuta 2016

Miesten aakkoset [ A ]

Tarukirjan Margit aloitti Suomessa sellaisen, eräästä ruotsalaisesta blogista kotoisin olevan sarjan, kuin Naisten aakkoset. Tarkoituksena on omaan tahtiin vastata kolmeen kysymykseen aina kirjain kerrallaan. Itse vasta aloitin sen, mutta se on sopivan hauskaa, että haastavaa hommaa nippelitietonarkkarille... Joten ajattelin sitten, että hei, tehdäänpäs tämä sama miehille! Sillä näitähän on kiva listata ja kyllähän miehetkin aakkosensa ansaitsevat! Homman nimi on muuten täysin sama, kuin Naisten aakkosissa, mutta nyt vain on sitten kyseessä Miesten aakkoset.
Ilmaisten kuvien A, sivulta pinterest.com
Miesten aakkosissakin, etsitään miehiä, joiden etu- tai sukunimi alkaa tietyllä kirjaimella - ja A:sta siis aloiteaan. Kysymyksiä on kolme:

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?
2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka mies joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?
3. Kaksi vaihtoehtoista kysymystä (tai molemmat...): a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustu paremmin? b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Tässä myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät.

Vastaukset:

1. Douglas Adams, no onhan Linnunradan käsikirja liftareille melkoinen klassikko. BTW, sain vasta nyt tietää, että Adams kuoli vain 49-vuotiaana, vuonna 2001.
2. Al Pacino, tämä nyt ei kummempia selittelyjä vaadikaan, huippu hyvä näyttelijä.
3a) Anthony Kiedis, tuotantoon olen paljon jo tutustunutkin, mutta muuten... RHCP:n Anthonyhan on yksi maailman parhaimman näköisistä miehistä, joten kivahan häneen olisi tutustua lähemminkin! Heh!
3b) Ismo AlankoIsmo nyt vaan on niin pirun hyvä, ettei tämäkään kaipaa enempää selittelyjä. Ja sitäpaitsi säästän A.W Yrjänän Y:hyn, sillä se saattaakin olla haastavampi kirjain. 

Suosittelen näitä aakkosteluja muillekin, sillä tämä on hauskaa, sekä samalla sopivan haasteellista! 

Chekkaa myös keitä muita olen aakkostellut:

Naisten aakkoset: ( A ) ( B ) ( C ) ( D )

Miesten aakkoset: [ A ] [ B ] [ C ] [ D ]

- peace & love, and respect to you all -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!