Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

tiistai 22. marraskuuta 2016

Miesten aakkoset [ C ]

Nyt käynnistyykin sitten C-kirjain Miesten aakkosissa. Teen näitä samaan tahtiin Naisten aakkosten kanssa. Idean toi alunperin Suomeen Tarukirjan Margit, josta olenkin hänelle kiitollinen! ...itse sitten tahdoin alkaa aakkostelemaan myös miehiä, joten Ceessä mennään!
Ilmaisten kuvien C, sivulta pinterest.com
Miesten aakkosissa, etsitään miehiä, joiden etu- tai sukunimi alkaa tietyllä kirjaimella - itse olen nyt C-kirjaimessa. Ja kysymyksiä on kolme:

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?
2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka mies joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?
3. Kaksi vaihtoehtoista kysymystä (tai molemmat...): a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustu paremmin? b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Tässä myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät.

Vastaukseni:

1. Christian Jacq, luen juuri hänen Valon kivi-sarjaansa, jonka tapahtumat sijoittuvat kulta-ajan Egyptiin, joten tällaiselle yleissivistyksen ystävälle se onkin todellista mannaa!
2. Jim Carrey, no onhan se hauska, sellainen aivot narikkaan näyttelijä, ja kyllä sellaisiakin tarvitaan aina välillä tässä maailmassa! Peace.
3a) Eoin Colfer, koska hänen Artemis Fowl-kirjasarjaa on aikoinaan povattu Harry Pottereiden haastajaksi, on siis minunkin pakko jossain välissä chekata, että onko niistä mihinkään. Itse kun kuitenkin olen 110-prosenttinen Harry Potter-fani!
3b) Sir Arthur Conan Doyle, ajattelin pikkuhiljaa kerätä Sherlock Holmesit, aina kun kirpparilta halvalla löydän... Siihen voi mennä tovi, jos toinenkin, mutta onneksi aikaahan on. Näin on!

Taas kerran haastavaa, mutta hauskaa! 

Chekkaa myös keitä muita olen aakkostellut:

Naisten aakkoset: ( A ) ( B ) ( C ) ( D )


Miesten aakkoset: [ A ] [ B ] [ C ] [ D ]

-peace & love, and respect to you all-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!