Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

maanantai 21. marraskuuta 2016

Miesten aakkoset [ B ]

Tarukirjan Margit toi Suomeen Naisten aakkoset-sarjan, joka on kotoisin eräästä ruotsalaisesta blogista. Ajatuksena on omaan tahtiin vastata kolmeen kysymykseen aina kirjain kerrallaan. Olen vasta aloittanut aakkostelun, ja nyt haluan tehdä myös Miesten aakkoset, joten B:ssä mennään.
Ilmaisten kuvien B, sivulta pinterest.com
Miesten aakkosissakin, etsitään miehiä, joiden etu- tai sukunimi alkaa tietyllä kirjaimella - ja A:sta siis aloiteaan. Kysymyksiä on kolme:

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?
2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka mies joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?
3. Kaksi vaihtoehtoista kysymystä (tai molemmat...): a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustu paremmin? b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Tässä myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät.

Vastaukseni:

1. Dan Brown, loistavaa kerrontaa ja huippu salaliittoja! Sen verran menevää tekstiä, että kirjat menevät aina hujauksessa. Ovatkohan ne muuten teljenneet Brownin jonnekin salaiseen vankilaan, kun viimeisin kirja ilmestyi 2013, vai kirjoittaakohan se nyt uutta?!
2. Bob Marley, eikä sitten sen kummempia selittelyjä kaivatakaan!
3a) Alan Bradley, olen kuullut niin paljon hyvää Flavia de Luce-sarjasta kirjabloggaritovereiltani, että haluan itsekin tutustua siihen, joten se löytyy myös TBRsadastani.
3b) John Butler, ja aivan mahtava aussibändi John Butler Trio, ja niin hyvännäköinen mies, että huhhuh! No anyway, vaikka se olisikin maailman rumin mies, niin niiden musiikki on silti yhtä parhaista maan päältä, ja siksi suosittelenkin teitä heti painelemaan youtubeen kuuntelemaan niiden keikkaa Federation Squarella tästä! Go! Or I'm going to hunt you down!

Chekkaa myös keitä muita olen aakkostellut:

Naisten aakkoset: ( A ) ( B ) ( C ) ( D )

Miesten aakkoset: [ A ] [ B ] [ C ] [ D ]

-peace & love, and respect to you all (or not, if you didn't go to listen JBT)-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!