Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

tiistai 24. lokakuuta 2017

Viikon 42 Vitsi [blondivitsejä, peace!]

Kuva lainattu: www.memesbot.com
Tuskinpa laukoisin blondivitsejä blogissani, jos kirjoissa vain kerrottaisiin enemmän LYHYITÄ vitsejä! ....mutta kun niitä on niiiin harmillisen vähän, niin ei minulla ole kovinkaan paljon toimialaa...ja tosiaan minun olisi jo pikkuhiljaa ihan pakko yrittää tulla edes hieman ahkerammaksi niiden harvojen kirjoista löytyvien lyhyiden "ihan vitsi-vitsien" julkaisussa! Niin ettei se nyt ainakaan olisi ihan yksin minun harteillani, jos popula ei usko, että kirjoista voisi löytyä myös ihan oikeitakin vitsejä! True story!

FYI (BTW, opin tänään, että mitä se FYI tarkoittaa! LOL!), se on jo lähes vitsi (itselleni), että olen nykyään ihan oikeasti lukenut kokonaan tämän kyseisen kirjasarjan, mistä nämä vitsitkin bongasin! Tosiaan vielä vuosi sitten en olisi uskonut niin tapahtuvan, ellei tarinaan olisi liittynyt "vankeutta ja pitkää aikaa"! Eli kyseessähän on Twilight-saaga! ...ja sen miten niiden pariin jouduin, voi chekata tästä!
Aamunkoi s. 279
"Miten blondi hukutetaan?"

"Liimataan peili uima-altaan pohjaan!"

Aamunkoi s. 301
"Miksi sanotaan blondia jolla on aivot"

"Kultaiseksinoutajaksi"

Että semmoista tällä kertaa! LOL! Tämä Aamunkoi on muuten neljäs ja samalla viimeinen Twilight-sarjan osa, joten tuskinpa olisin mennyt tätä koko sarjaa lukemaan, jos se olisi täysin lukukelvotonta tavaraa. Eli koko kirjasarjalle yhdessä voisin antaa arvosanaksi ihan helposti jonkun 4+/ 5 tai jopa 4,5/5, kun taas leffat, vaikka alkavatkin huomattavasti parantua kolmannessa osassa, eivät siltikään yhdessä kiipeä edes kolmoseen.
Kuva lainattu v2.fi sivustolta...Thanks!
Muita hyviä juttuja:

HUOM! Helsingin Kirjamessut alkavat jo tulevana torstaina ja kestävät hulppeat neljä päivää aina sunnuntaihin asti, eli 26.-29.10.2017! Samalla lipulla pääset näppärästi vielä samaan aikaan messukeskuksen yläkerrassa pidettävään Suomen suurimpaan Viini ja Ruoka tapahtumaan! Wow! For real? What would be better than books and vine? ...and food of course! That's true! I don't lie!
Paikalla on vaikka ketä, esim. jopa Dan Brown, Paleface, sekä Madventuresin äijät; Riku ja Tunna, sekä tietysti omat lempparini Kaari Utrio ja Kristiina Vuori. Lisäksi sieltä löytyy mm. 69eyesin Jussi69 ja Anssi Kela sekä jopa Jethro Rostedt ja Jone Nikula, jotka ovat kirjoittaneet omat aapisensa, sekä, sekä, sekä...jne. Eli niiiiin paljon kaikkea, että viinin lisäksi riittää varmasti puuhaa ihan vauvasta vaariin! ....niinpä onkin pakko kirjoittaa myöhemmin vielä ihan oma ohjelmisto-opas, niin teille kuin itsellenikin!  

- peace & love, and respect to you all! -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!