Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

lauantai 28. lokakuuta 2017

Helsingin Kirjamessut 26.-29.10.2017.

Tänä viikonloppuna on vedetty todellakin lippu korkealle! Nimittäin juuri nyt parhaillaankin Messukeskuksessa on Helsingin kirjamessut! Ei voi muuta sanoa kuin huhhuh! Onpas siellä kirjoja! ...ja vaikka mitä muuta! En yhtään ihmettele, että kirjamessujen yhteydessä suklaa- ja teekojutkin myyvät kuin häkä! Tai, että samaan aikaan Messukeskuksen toisessa kerroksessa järjestetään Suomen suurin Viini- ja ruokatapahtuma. Sehän nyt vain on niin, näin se elämä rullaa! 

Viikonlopun aloitus oli kova, mutta vielä on vaikka mitä ohjelmaa...ja itse olen vasta raapaissut hieman pintaa... Tässä muutama kuva perjantai illalta.
Madventuresin äijät Riku ja Tunna esitelmöivät uusinta opustaan Mad Spirit.
Luke Hardiningin Vaiennettu vaikuttaakin luettavalta.
Perjantai-ilta kello 19.50, kun minä en meinaa malttaa lähteä kotiin. Onneksi he lähettävät kaikki messuilta ostamasi kirjat Sinulle kotiin!
Ja minun reissuni kruunaus.....

Huomenna on dekkarilauantai ja voitte kuvitella, että mitä Se tarkoittaa! ...and more intresting stuff!

- peace & love, and respect to you all! -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!