Arca Fabulorum - Tarina-arkku

Tervetuloa seikkailulle blogiini! Täällä skaala on niin laaja, että löytyy asiaa ihan kaikkialta! Aina esim. kirjoja rakastanut olen, sillä ne avavaat niin monet ovet! Oi tapoja, oi kulttuuria ja historiaa, joita kirjallisuudesta ja hyvistä leffoista tai sarjoista saa! ... Arca Fabulorum - Tarina-arkku, täynnä tarinoita ja pursullaan ideoita.
-peace & love, and respect to you all-

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Naisten aakkoset ( E )

Ei ole tullut hetkeen julkaistua mitään, kun tilanne on ollut mikä on... Mutta mieheni haluaisi kuitenkin, että jatkaisin kirjoittamista, joten vihdoinkin päätin ryhtyä tuumasta toimeen ja miettiä, että keitäköhän löytäisin naisten Eehen, sillä nämähän ovat kuitenkin suht helppoja... Silti mieli on tyhjä, mutta onneksi vanhat ystäväni Google ja Wikipedia auttavat minua löytämään vanhat tutut ja löytämään uusia ihastuksia! Edelleenkin kiitokset siis Tarukirjan Margitille, joka toi tämän aakkostelun Suomeenkin!
Ihana kukkais-Ee, ilmaisten kuvien sivulta, pinterest.fi
Naisten aakkosissa, etsitään naisia, joiden etu- tai sukunimi alkaa tietyllä kirjaimella - nyt vuorossa olisi sitten E. Ja kysymyksiä on kolme (tai no ehkä kuitekin neljä...)

1. Kuka on suosikkikirjailijasi?
2. Muutakin kulttuuria on olemassa kuin kirjallisuutta. Kuka nainen joltakin muulta kulttuurin alalta on suosikkejasi?
3. Kaksi vaihtoehtoista kysymystä (tai molemmat...): a) Kehen kulttuurin edustajaan haluaisit tutustu paremmin? b) Kenet suursuosikkisi haluaisit nostaa esille? Tässä myös muut alueet kuin kulttuuri käyvät.

1. Enid Blyton, en tiedä teistä, mutta itse olen aikanaan ollut kova Viisikot-fani ja pärähtäisin varmasti uudelleen niihin, jos nyt lukisin kirjat... heh!
2. Emma Watson, eli Hermione Granger Harry Potterista!
3a) Kerstin Ekman, haluaisin lukea hänen Sudentalja-trilogiansa, mutta muutenkin hän vaikuttaa kirjoittaneen mielenkiintoisia dekkareita. Mutta Sudentalja löytyy myös TBRsadastanikin
3b) Eva Green, aivan mahtava esimerkiksi Penny Dredfulissa (iMDB:ssä 8.2/10), jossa hän hän näytteli Vanessa Ivesin roolissa. Sekä myös niin monista muista hyvistä sarjoista ja leffoista erittäin suuret respectit hänelle! Eva on ihanan omalla tavallaan erittäin kaunis, mysteerinen ja vahva nainen. 

Chekkaa myös keitä muita olen aakkostellut:


Naisten aakkoset: ( A ) ( B ) ( C ) ( D )

Miesten aakkoset: [ A ] [ B ] [ C ] [ D ] [ E ] [ F ] joka onkin vielä erikois aakkonen.

-peace & love, and respect to you all-

1 kommentti:

  1. Luulen, että kaikki kirjoihin hurahtaneet lukivat lapsena Viisikoita. Minä ainakin luin!
    Kerstin Ekmanilta olen lukenut yhden kirjan, muutakin kannattaisi varmaan lukea.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, se piristi päivääni! :)
-peace & love, and respect to you all!